Dil Seçenekleri
Ceylin Soft Newmedia Products
Ceylin Soft Ayraç Ana Sayfa
Ceylin Soft Ayraç
Hizmetler
Ceylin Soft Ayraç
Ürünler
Ceylin Soft Ayraç
Referanslar
Ceylin Soft Ayraç
Kampanyalar
Ön Teklif İstek Formu
Hizmetler
Özel Yazılım / Geliştirme
Web Tasarımı
E-Ticaret Yazılımı
Arama Motoru Optimizasyonu (Seo)
Grafik tasarım
Logo Tasarımı
İnteraktif Cd Tasarımı
Bilgisayar Satışı / Teknik Servis
Katalog Tasarımı
3D Modelleme / Animasyon
Tanıtım Filmi / Tasarımı
Web Programlama
Domain / Host Hizmetleri
Bakım / Güncelleme
Flash Banner Tasarımı
Broşür Tasarımı
Etiket Tasarımı
Reklam / Tanıtım
Afiş Tasarımı
Fotoğraf Çekimi
Kurumsal Kimlik
Google Adwords
E-Bülten Tasarımı
Toplu E-Mail Gönderimi
Flash Oyun Yazılımı
Panoroman Çekim
Google Adwords

İnternette Reklam Vermek
Çocuğunuz sizden uzaktan kumandalı helikopter istedi fakat yakınınızda oyuncakçı yok. Ama internet elinizin altında. Hemen Google arama kutucuğuna uzaktan kumandalı helikopter yazdınız ve karşınıza gelen sponsor linklerden birine tıklayıp oyuncağı bularak satın aldınız. Siz mutlu oldunuz, satıcınız da kazançlı çıktı.

Satıcı ise sponsor reklamlar sayesinde bir müşteri kazanmaktan son derece mutlu oldu ve reklam vermekle ne kadar isabetli bir iş yaptığını bir kez daha anladı.

Arama motorları yeni websitesini indeksleyedursun, bir an önce üst sıralara çıkmak istiyor ve müşterilerle buluşmak isteniliyorsa, oldukça etkili olan Google Adwords reklam hizmeti ile sizi tanıştırıyoruz.

Google Adwords ve Ceylin Softun özel reklam yönetimi hizmet paketimiz sayesinde bu işlemi çocuk oyuncağı haline getiriyoruz. İşletmenizin reklamını Google da verin, destek hizmetini Ceylin Soft dan alın, reklamlarınız görünsün, müşteriyi mıknatıs gibi çekin, karlı çıkın! Google ın arama sonuçlarında şimdiden görünüyor olsanız bile, AdWords, Google da ve reklamcılık ağımızda yeni hedef kitleleri hedeflemenize yardımcı olabilir. Yönetim paneli sayesinde tüm ziyaretçilerinizi ve istatistiklerinizi detaylı olarak görebilir, reklam ve pazarlama stratejilerinize yön verebilirsiniz.

Ceylin Soft Google Adwords Qualified Professional sertifikasına sahiptir, ve bu sertifikanın gerektirdiği sorumluluğun bilinciyle size Google-Reklam hizmeti sunar. Reklamınız 15 dakikada değil, internet sitenizin tamamı incelenerek, pazarlama stratejileriniz göz önünde bulundurularak, titiz ve özenli bir biçimde hazırlanır. Google Adwords sisteminin sunduğu tüm araçları kullanarak reklamınızı size en fazla geri dönüş sağlayacak ve en düşük maliyetlerde olacak biçimde optimize edilir.

Unutulmamalıdır ki Google Reklamları ancak profesyonellerin elinde hazırlandığında gazete ve televizyon reklamcılığından çok daha etkili bir sistemdir.

Hakkımızda
Ceylin Soft Ayraç Markalarımız
Ceylin Soft Ayraç
Gizlilik
Ceylin Soft Ayraç
İletişim
Ceylin Soft Danışma Hattı
Danışma Hattı (0224) 242 4949
Ceylin Soft Canlı Destek
Copyright © 2003-2024 Ceylin Soft